О нас

Нашата компания е официален дистрибутор на сертифицирана от Evsorpe японска масажна техника. Предоставяваме продуктите си само в сегмент "Премиум", който е проектиран според тенденциите на съвременните технологии с използване на висококачествени материали. Нищо чудно - нашата компания доставя само сертифицирани продукти и е официален дистрибутор в много страни, включително: Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Турция, Испания и Южна Америка. Уникалната производствена технология ни позволява да станем един от лидерите в нашия сегмент. Оригиналното японско оборудване е с висок експлоатационен срок и гаранционен срок от 12 месеца.

Масажните поставки са много търсени, едва се появиха на пазара, но вече правят революция. Благодарение на тяхната мобилност, можете да ги използвате вкъщи, в колата, на работа или да ги вземете със себе си по време на пътуване, защото може да се зареждат както от обикновен контакт, така и от запалката в автомобилa. Поръчването на продуктите в нашия магазин е много просто - избирете модела, който харесвате и правите поръчка, а нашите мениджъри ще се свържат с вас. Възможна е и покупка на вноски до 36 месеца. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефони, нашите специалисти ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да изберете подходящия за вас масажор.

Evsorpe предлага иновативно решение за профилактика при здравословни проблеми с гърба – това е вибрационният масажен стол Evsorpe. Това е японска технология, която помага на хората по цял свят да се чувстват по-добре! Сега можете да получите качествен терапевтичен масаж вкъщи, на работа или дори в колата си. Просто изберете един от 12-те масажни режима, които ще ви помогнат да се отървете от дискомфорта или болката в гърба, включително в областта на шията и кръста благодарение на масажните ролки, оборудвани с нефритени камъни. Към днешна дата това е най-ефективното домашно техническо устроиство за профилактика на заболяванията на гърба

МАГАЗИН ЗА МАСАЖНА ТЕХНИКА

Масажните поставки са много търсени, едва се появиха на пазара, но вече правят революция. Благодарение на тяхната мобилност, можете да ги използвате вкъщи, в колата, на работа или да ги вземете със себе си по време на пътуване, защото може да се зареждат както от обикновен контакт, така и от запалката в автомобилa.

Поръчването на продуктите в нашия магазин е много просто - избирете модела, който харесвате и правите поръчка, а нашите мениджъри ще се свържат с вас. Възможна е и покупка на вноски до 36 месеца. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефони, нашите специалисти ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да изберете подходящия за вас масажор.

ИНОВАТИВНО МАСАЖНО ОБОРУДВАНЕ ЗА ДОМА И ЗА ОФИСА

Evsorpe предлага иновативно решение за профилактика при здравословни проблеми с гърба – това е вибрационният масажен стол Evsorpe.

Това е японска технология, която помага на хората по цял свят да се чувстват по-добре! Сега можете да получите качествен терапевтичен масаж вкъщи, на работа или дори в колата си.

Просто изберете един от 12-те масажни режима, които ще ви помогнат да се отървете от дискомфорта или болката в гърба, включително в областта на шията и кръста благодарение на масажните ролки, оборудвани с нефритени камъни.

Към днешна дата това е най-ефективното домашно техническо устроиство за профилактика на заболяванията на гърба

Кошница
Разгледайте
404 Not Found