Рецензии

Георги

Добър ден. Посетих изложбата на масажното оборудване, първоначално отказах да отида на изложбата, но съпругата ми убеди. Не съжалявам, Хареса ми всичко, приятни момчета, много ми хареса представянето на водещия, изнесох много полезна информация за себе си, съпругата ми беше доволна от масажната сесия. Купихме вибромасажна пелерина за семейството си, използваме я повече от шест месеца, всеки ден усещанията стават все по-добри. Благодаря ви много!!

Георги

Иванка

Тръгнахме в отлично настроение, бяхме много доволни, придобихме отлично здраве за години напред комплексно оборудване за масаж… Препоръчвам, цялото ми семейство остана доволно.

Vlatko

Тодор

Бях на представянето на масажния стол, мога да кажа, че представянето беше великолепно, приятни водещи, приятна аура и музика.

Опитах стола, вероятно е едно от най-приятните и най-полезните изобретения, отпуска и лекува. Имам диагноза, херния и протрузия на гръбначния стълб, болки редовно, постоянно ходя по масажисти и приемам хондропротектори и обезболяващи, днес след като седях на стола 5 минути, се почувствах леко и дори болката си отиде , но разбира се не веднага , мисля, че ако имам редовни занятия мога да забравя за болката завинаги… Благодаря за презентацията…

Damir

Живан

Тъй като вече имаме проблеми със здравето, решихме да посетим презентацията на масажното оборудване със съпругата си, преди това лекарят също посъветва да закупим масажен стол, бяхме доволни от презентацията и бяхме доволни от покупката, използваме я редовно. Благодаря на целия екип!

Nina

Цитеркоп Н.В.

Дойдох на презентацията с покана и всичко ми хареса много, служителите са добри, мили, услужливи) Спечелих подаръци от спонсори, много ви благодаря!

Irena

Strong Testimonials form submission spinner.

Задължително поле

Кошница
Разгледайте
404 Not Found