O NAMA

Naša tvrtka je službeni distributer certificirane japanske opreme za masažu Evsorpe.

Nudimo proizvode samo iz Premium kategorije, koji su dizajnirani prema trendovima u suvremenim tehnologijama uz korištenje visokokvalitetnih materijala, što ne iznenađuje, jer tvrtka isporučuje samo certificirane proizvode, a službeni je distributer u mnogim zemljama, uključujući Rusiju, Ukrajinu, Bjelorusiju, Kazahstan, Tursku, Španjolsku i zemljama Južne Amerike.

Jedinstvena tehnologija proizvodnje omogućuje nam da ostanemo pri vrhu u svom području. Originalna japanska oprema ima produljeni vijek trajanja i jamstveni rok od 12 mjeseci.

TRGOVINA OPREMOM ZA MASAŽU

Navlake za masažu su posebno tražene jer su se tek pojavile na tržištu, a već imaju revolucionarni učinak. Zbog toga što su lako prenosive, možete ih koristiti kod kuće, u autu, na poslu ili ih ponijeti sa sobom na put, budući da se mogu spojiti i na običnu utičnicu i na upaljač za cigarete u automobilu.

Narudžba je u našoj trgovini vrlo jednostavna! Odaberite model koji Vam se sviđa i stisnete „Naruči“, a naši će Vas suradnici kontaktirati. Moguća je i kupnja na rate do 36 mjeseci. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem telefonskih brojeva navedenih na stranici, naši će stručnjaci odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam da odaberete onaj pravi masažer za Vas.

INOVATIVNA OPREMA ZA MASAŽU ZA KUĆU I URED

Tvrtka Evsorpe nudi inovativno rješenje za prevenciju bolesti leđa, vibracijsku masažnu stolicu Evsorpe.

To je japanska tehnologija koja pomaže ljudima diljem svijeta da se osjećaju bolje! Sada i Vi možete dobiti kvalitetnu terapeutsku masažu kod kuće, na poslu ili čak u automobilu.

Jednostavno odaberite jedan od 12 načina masaže koji će vam pomoći da se riješite nelagode ili bolova u leđima, uključujući lumbalno područje i područje vrata zahvaljujući masažnim valjcima koji sadrže žad.

Ovo je najučinkovitiji kućni tehnički izum za prevenciju bolesti leđa današnjice.

Košarica
Pogledaj
404 Not Found