ИНОВАТИВНА МАСАЖНА Апаратура

За домашна и в офиса употреба

ЗДРАВЕ

Редовното използване на уреда за масаж Evsorpe е ефективна профилактика при здравословни проблеми с кръста и горно-двигателния апарат. Уреда исполза нефритен камък, които облекчава стреса и умората, помага да се отървете от отока и намалява задръстванията в тялото. Освен това улеснява работата на сърцето и натоварването върху него; подобрява се съставът и качеството на кръвта, повишават се хемоглобинът и червените кръвни клетки.

ВРЕМЕ

Използвайки професионално оборудване на уреда за масаж у дома само за 15 минути, вие получавате пълноценен лечебен масаж, без да губите времето и енергията си за пътувания до масажисти. Включително и общото ви физическо състояние се подобрява, имунитетът се повишава, по-малко боледувате и можете да посветите свободното си време на себе си и на близките си.

ФИНАНСИ

Продуктите на Evsorpe са най-доброто съотношение цена/качество. С помощта на масажните уреди Evsorpe спестявате от лекарства, пътувания до платени клиники и масажисти, а това е много важен бонус за финансите на всеки пациент. Предлагаме няколко варианта на плащане, оборудването се изплаща в рамките на една година и ви служи десетилетия.

ЗА КОМПАНИЯТА

Нашата компания е официален дистрибутор на сертифицирана от Evsorpe японска масажна техника.

Гарантираме ви високо качеството на наште продукти, тъй като всички наши продукти са сертифицирани, ние сме официален дистрибутор на японско масажно оборудване. Предоставяме продуктите си само за сегмента “Премиум”, който е проектиран според тенденциите на съвременните технологии с използване на висококачествени материали.

Побързайте да закупите с 20% отстъпка

нашия каталог

ОСНОВНИ_ПРЕДИМСТВА

 • ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ

  Нашите представители провеждат професионални промоционални срещи в повечето от 200 градове на Казахстан, където можете да тествате оборудването и да изберете какво е подходящо за вас.

 • НА НАС СЕ ДОВЕРЯВАТ

  На нас се доверяват звезди, политици, медийни личности и повече от 1 милион доволни клиенти

 • ОФИЦИАЛНА ГАРАНЦИЯ

  Фирма Evsorpe дава 12 месеца гаранция и това е ПЪЛНАТА гаранция + 5 години сервизно обслужване.

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  Доставка в цял България в най-кратки срокове

 • КОЛ ЦЕНТЪР

  Ако имате въпроси относно продукта, ние винаги сме на вашто разположение, готови да решим проблема във ваша полза, 24/7 обслужване и поддръжка

Георги

Добър ден. Посетих изложбата на масажното оборудване, първоначално отказах да отида на изложбата, но съпругата ми убеди. Не съжалявам, Хареса ми всичко, приятни момчета, много ми хареса представянето на водещия, изнесох много полезна информация за себе си, съпругата ми беше доволна от масажната сесия. Купихме вибромасажна пелерина за семейството си, използваме я повече от шест месеца, всеки ден усещанията стават все по-добри. Благодаря ви много!!

Георги

Иванка

Тръгнахме в отлично настроение, бяхме много доволни, придобихме отлично здраве за години напред комплексно оборудване за масаж… Препоръчвам, цялото ми семейство остана доволно.

Vlatko

Тодор

Бях на представянето на масажния стол, мога да кажа, че представянето беше великолепно, приятни водещи, приятна аура и музика.

Опитах стола, вероятно е едно от най-приятните и най-полезните изобретения, отпуска и лекува. Имам диагноза, херния и протрузия на гръбначния стълб, болки редовно, постоянно ходя по масажисти и приемам хондропротектори и обезболяващи, днес след като седях на стола 5 минути, се почувствах леко и дори болката си отиде , но разбира се не веднага , мисля, че ако имам редовни занятия мога да забравя за болката завинаги… Благодаря за презентацията…

Damir

Живан

Тъй като вече имаме проблеми със здравето, решихме да посетим презентацията на масажното оборудване със съпругата си, преди това лекарят също посъветва да закупим масажен стол, бяхме доволни от презентацията и бяхме доволни от покупката, използваме я редовно. Благодаря на целия екип!

Nina

Цитеркоп Н.В.

Дойдох на презентацията с покана и всичко ми хареса много, служителите са добри, мили, услужливи) Спечелих подаръци от спонсори, много ви благодаря!

Irena

Оставете обратна връзка

Strong Testimonials form submission spinner.

Задължително поле

Кошница
Разгледайте
404 Not Found